FITNESS24SEVEN Hälsa på dina villkor

Den bästa träningen är den som blir av. Chansen att träna ökar när gymmet ligger i närheten, är öppet dygnet runt och håller låga priser.

Att komma igång med träningen är ett av de vanligaste nyårslöftena. Försäljningen av gymkort peakar i januari och många kommer verkligen igång. I några veckor. Fitness24Seven vet allt detta och har gjort det till sin affärsidé att minska motståndet.

Fitness24Seven har öppet när du vill träna, ser till att det är nära till gymmet och håller låga priser. De har även plusanläggningar med gruppträning, tjejgym och konditionspass. Uppenbarligen ett vinnande koncept. Gymkedjan, som startade i Malmö 2003, är Sveriges snabbast växande och har idag drygt 200 anläggningar i fyra länder.

Jenny Eriksson har varit med på resan sedan 2006. Som ansvarig för betallösningarna har hon följt utvecklingen på nära håll. 2011 öppnade kedjans första gym i Norge och sedan dess har de öppnat även i Finland och Polen. ”Vi säljer träningskort på gymmen och webben och erbjuder även abonnemang. I takt med att vi växer ställs det förstås större krav på våra betallösningar.”

”Bambora lyssnade och tog fram en lösning som passade oss.”


Jenny Eriksson, Payment System Specialist, Fitness24Seven

Fitness24Seven använder kortinlösen Bambora Acceptance i Sverige, Norge och Polen. ”När vi skulle öppna i Polen visste vi inte riktigt vilken betallösning vi ville ha. Vi förde diskussioner med Bambora som bland annat tog fram fram en lösning som passar oss.

Månadsbetalningarna sköts med Recurring Card Payment, vilket innebär att kunderna slussas in till hemsidan där kortbetalningen sker.” Fitness24Seven tittar på nya marknader och kommer att öppna anläggningar i flera länder. ”Vi tittar på en helhetslösning för kortbetalningar och månadsbetalningar som vi kan erbjuda i alla länder. Som fungerar på samma sätt överallt. Det är absolut bäst för oss, och för våra kunder.” avslutar Jenny Eriksson.

sv.fitness24seven.com

We are open for business!

Welcome to the world of payment solutions. Choose your country and start accepting payments from customers all over the world.